Busculadă devastatoare

Adaugat la :  11.05.2021

Israelul încearcă să își revină după ce a suferit una dintre cele mai mari dezastre în timp de pace. 45 de oameni au fost striviți și uciși și mai bine de 150 de oameni au fost răniți în timpul unei busculade la un festival evreiesc religios în nordul Israelului. Înregistrăile dramatice ne arată momentele înainte ca o masă de oameni să fi trecut printr-un pasaj supraaglomerat.

Yehoshua, martor ocular: Am văzut oamenii care s-au împins unii pe alții și am văzut cum oamenii au fost striviți.

Emily Jones, reporter: Israelul a decretat zi de doliu în memoria victimelor și au fost aprinse lumini pe zidurile Orașului Vechi. Autoritățile israeliene au demarat o anchetă.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 878, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională