Cameraman transformat în războinic al rugăciunii

Adaugat la :  21.01.2021

În ziua revoltei de la Capitoliu, fotoreporterul Mario Gonzales de la CBN, se afla la fața locului pentru un interviu programat cu un membru al Congresului. John Jessup de la CBN l-a rugat să povestească ce a trăit.

John Jessup: Ai fost dimineața devreme la Capitoliu în acea zi de miercuri. Poți să ne descrii scena?

Mario Gonzales: Deoarece am știut că va fi o zi importantă, a trebuit să fiu acolo devreme. Astfel, am ajuns acolo dimineața la cinci fără un sfert. Am sperat și m-am rugat să găsesc un loc disponibil. Câțiva cameramani de la fața locului au râs de mine când am ajuns cu toată aparatura.

John Jessup: S-a gândit să pregătească aparatura pentru o locație exterioară.

Mario Gonzales: Însă m-am gândit că va fi prea frig.

John Jessup: Totuși, și-a încercat șansa.

Mario Gonzales: M-am gândit: ”Îmi voi cere scuze și voi parca chiar aici”. Asta am și făcut.

John Jessup: O decizie cu o implicație divină prentru protecția sa și pentru intervenția spirituală. În cele din urmă, Mario a ajuns la Capitoliu.

Mario Gonzales: Se simțea că atmosfera se schimbase. M-am gândit că poate să devină o știre importantă. În calitate de cameraman și de reporter, m-am gândit cum să ajung acolo ca să văd ce se întâmplă. Astfel, am trecut la acțiune. Am urcat scările mobile. Am văzut ofițerul de poliție, care stătea pe scaun și era îngrijit de personalul medical. Îi curățau ochii. Mi-am schimbat rolul și am trecut de la fotoreporter la războinic al rugăciunii. Am urcat cu liftul și am văzut în jur de șase ofițeri de poliție de la Capitoliu, care erau îngrijiți de personalul medical și m-am întristat. Stăteam acolo și mă uitam la acei ofițeri de poliție și am început să mă rog.

John Jessup: O reacție care a captat inima și mentalitatea lui Mario. El a văzut și alți ofițeri de poliție răniți și a început să se roage cu ei, dar a fost confruntat.

Mario Gonzales: Un ofițer de poliție a fugit spre mine și mi-a spus să nu filmez, să nu fac poze. Am spus că nu fac asta, am venit să mă rog. Mi-a spus: ”Ce?” I-am spus: ”Am venit să mă rog, vreau să mă rog.” ”Mulțumesc”.

John Jessup: Tu și colega ta, Abigail Robertson, care este corespondentă la Capitoliu, ați considerat asta ca o misiune, nu doar ca o sarcină.

Mario Gonzales: Așa este. Era o oportunitate pe care nu o primesc mulți fotoreporteri. Această lucrare m-a însărcinat cu responsabilitatea de a filma tot ce avea loc în acea locație și asta este o mare cinste.

John Jessup: Te-ai lăsat cuprins de panică și te-ai gândit la scenariul cel mai rău?

Mario Gonzales: Nu.

John Jessup: Cum așa?

Mario Gonzales: Am locuit o vreme în Israel și acea perioadă m-a pregătit pentru momente ca acestea. Înveți să fii precaut și înveți să te rogi. Dumezeu mi-a dat har să plec, să fiu într-un astfel de loc în astfel de vremuri. Să mă comport în mod profesional, așa cum trebuie.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 862, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.