Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Campania Biden are în vedere reînnoirea acordului iranian Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  20.11.2020

Campania Biden are în vedere reînnoirea acordului iranian. În timp ce președintele Trump a făcut istorie cu Acordurile Avraam, unii cred că o administrație Biden se va concentra asupra palestinienilor.

O președinție Biden va reveni la politicile lui Obama și Clinton, în planul de a da palestinienilor un stat conform granițelor din 1967, cu capitala la Ierusalim. Deși site-ul Biden-Harris nu spune în mod direct, senatoarea Harris spunea pentru Arab-American News că sunt hotărâți pentru soluția cu două state și se vor opune oricăror măsuri unilaterale care vor submina acest obiectiv. De asemenea ei se mai opun anexării și expansiunii așezărilor israeliene și spun că vor lua măsuri pentru restabilirea asistenței economice și umanitare către poporul palestinian.

În 2018, administrația Trump a tăiat finanțarea către UNRWA, Agenția ONU de Ajutorare și Lucrări pentru Refugiații Palestinieni. După doi ani de mandat, a primit informații cum că UNRWA este de fapt un adept al terorismului și Trump a făcut ce trebuia făcut, a tăiat finanțarea către ei. UNRWA ne dă toate semnele că o administrație Biden-Harris ar reveni la starea inițială.

David Bedein investighează UNRWA de zeci de ani. „UNRWA este un susținător deschis al terorismului. Ei nu se ascund legat de această chestiune. Câtă vreme fac antrenamente militare în școli și au manuale care îi ovaționează pe cei care au ucis evrei, când copiii ies afară dimineața și cântă cântece despre eradicarea statului Israel, acestea sunt lucruri pe care o agenție a ONU nu trebuie să le facă.” Peste 3 000 de copii ai palestinienilor participă la aceste școli, în Cisiordania, Gaza și Ierusalim. Bedein l-a întrebat pe fostul vicepreședinte Biden despre UNWRA în 2016, iar acesta i-a răspuns în scris că, deși mai este de lucru, guvernul palestinian a făcut progrese semnificative în a reduce retorica inflamatorie și a revizui manualele oficiale.

„Vreau să fiu foarte clar. Dacă UNWRA ar fi dat semne că ar fi adoptat un nou program de învățământ, că ar fi ascultat sfaturile noastre, am fi spus, dar nu o fac. UNWRA continuă să propage ideea dreptului de reîntoarcere prin forța armelor ca laitmotiv.”

Știrile CBN a luat legătura cu campania lui Biden pentru a primi un răspuns legat de UNWRA, dar până acum nu am primit.

Într-un documentar produs de grupul lui Bedein în 2019, producătorii i-au întrebat pe elevii palestinieni dintr-o tabără de refugiați din Betleem despre ce învață la școală. „Nu există nicio soluție cu două state sau cu un stat, există un singur stat și va fi palestinian pe veci. Ceea ce a fost luat prin război va fi recucerit prin război.” a răspund un copil.

Cu asemenea învățături, Bedein întrevede cum UNWRA incită o întreagă generație de palestinieni departe de pace.


Emisiunea „Jerusalem DateLine” 354 este difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.