Candidată la primăria Londrei, demisă de angajator pentru convingerile creștine

Adaugat la :  2.08.2022

O candidată creștină la funcția de primar pentru un cartier londonez din Anglia a fost concediată de la firma la care lucra, după ce și-a exprimat convingerile creștine cu privire la căsătorie, ca parte a unui manifest electoral. Maureen Martin este acum susținută de Centrul Juridic Creștin. Ea a fost concediată de către Asociația de Locuințe, L&Q, pentru abatere gravă în urma a trei plângeri. Este pentru prima dată în Anglia când un candiat la funcția de primar este concediat pentru credința sa creștină. Asociația de Locuințe L&Q este una dintre cele mai mari asociații de locuințe din Anglia. Începând cu 2021, compania deține sau gestionează peste 120.000 de locuințe, găzduind aproximativ 250.000 de locatari.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje din perspectivă creștină accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Click pentru alte știri și reportaje din perspectivă creștină: https://alfaomega.tv/stiri Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm: - pe site: https://alfaomega.tv/ - pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/ - pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/ - pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega - pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv -pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.