Cartea Cărților și BBSO învață copiii din Oradea să fie buni samariteni

Adaugat la :  7.11.2019

Un eveniment special Cartea Cărților a fost organizat, recent, de Biserica Baptistă Speranța din Oradea, cu ocazia deschiderii Clubului copiilor în acest an. Pe lângă jocurile interactive, cei peste 100 de copii prezenți s-au bucurat de invitatul special, roboțelul Memo.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne-am bucurat de acest eveniment extraordinar, un eveniment la care au participat peste 130 de copii și l-am avut și pe Memo.

Anca: A fost foarte faină inițiativa cu Memo, copiii sunt mega-încântați și cred că o să îi țină prinși. Super!

Prin vizionarea episodului Bunul Samaritean, prin discuții, cântece, ateliere de creație, jocuri și activități distractive, copiii au învățat despre iubirea aproapelui.

Dani: Mi-a plăcut foarte mult, au fost o grămadă de activități și Memo a fost cu adevărat un personaj îndrăgit de toți copilașii. Mulțumim mult pentru timpul acordat.

Ceci, organizatoare BBSO: Astăzi, la clubul copiilor, am văzut multe-multe zâmbete și multă distracție. A fost alături de noi și Memo și ne-am simțit foarte bine împreună. Mulțumim, Alfa Omega TV, pentru că Memo a fost astăzi alături de noi.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Cel mai important lucru și lecția pe care copii au putut să o învețe astăzi e că cel de lângă noi este aproapele nostru, trebuie să-l ajutăm.

Sidonia Gag, organizatoare BBSO: Ne dorim să ridicăm o generație de copii care să fie buni samariteni și să ducă Evanghelia mai departe printre colegi, vecini și prieteni. A fost extraordinar, copiii s-au simțit bine, au avut parte de multe-multe momente deosebite.

Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților pot fi organizate de orice biserică sau organizație care lucrează cu copiii, cu un minim de efort, în colaborare cu Alfa Omega TV.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 799 - noiembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri