Ce înseamnă să fii prigonit? Ascultă mărturia lui Dumitru Iluț Vieți în lumină 3.22

Adaugat la :  14.09.2020

Ce înseamnă cu adevărat să ai parte de prigoană? Dumitru Iluț vorbește despre viața de sacrificiu pe care a trăit-o în timpul războiului și modul în care Dumnezeu i-a purtat de grijă.

Alte mărturii poți asculta pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Nu suntem doar canal de televiziune, deși e partea principală a activității noastre, așa că uite unde ne mai poți găsi:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAl...

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGw...

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV