Ce se întâmplă în Oregon? Iosif Țon

Adaugat la :  14.09.2020

Iosif Țon face un mic istoric al mișcărilor sociale și al schimbărilor care îi determină pe tot mai mulți americani să îmbrățișeze azi doctrina marxistă, apoi prezintă situația incendiilor din Oregon.

Pe această cale vrem să îi și mulțumim fratelui Iosif Țon pentru neobosita pasiune pentru Hristos și oameni, care îl face să își găsească timp să ofere noi învățături. Îl poți urmări aici: https://www.facebook.com/iosifton/

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Caută-ne și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://alfaomega.tv/

Canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)