Centrul de refugiați de la Biserica Emanuel - Galați | Reportaj Alfa Omega TV

Adaugat la :  21.05.2022

Polonia și România au primit cei mai mulți refugiați din Ucraina de la începutul războiului, potrivit Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Peste 3,2 milioane au ajuns în Polonia, iar aproximativ 1 milion au trecut granița în România. Un punct de intrare în România este vama Isaccea. Biserica creștină Emanuel din Galați, care oferea servicii religioase și câteva activități social-educative, s-a transformat acum într-un centru pentru refugiații care ajung în acest oraș de la malul Dunării. Echipa Alfa Omega TV a realizat un reportaj pe care vă invităm să-l urmăriți.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.