Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

China iese din criza cauzată de coronavirus

Adaugat la :  26.03.2020

Din Wuhan, de unde a pornit epidemia, vin niște știri fantastice. Pentru prima dată, autoritățile nu au anunțat noi cazuri de infectări de la începutul epidemiei, din luna decembrie. Rebecca Franks (Rebeca Frencs) este o americancă ce trăiește în Wuhan. A fost întrebată ce reacție a avut când a auzit această știre, cum a ajutat-o credința să treacă prin criză și ne sfătuiește cum putem trece prin această perioadă grea care ne așteaptă.


Rebecca Franks: A fost foarte palpitant. Am celebrat, am ținut un picnic cu prietenii. Am așteptat cu nerăbdare această zi. A fost foarte palpitant. Este începutul sfârșitului. Nu știu cum poate cineva să treacă prin această perioadă fără Dumnezeu, deoarece El este totul. După ce a plecat ultimul avion și am știut că vom rămîne aici, am repetat Filipeni 4:13. Am continuat să repet acel verset și să mă agăț de fiecare silabă a acelui verset. Doar credința mea m-a ținut în viață. Dumnezeu a fost cu siguranță prezent. A fost incredibil. Mesajul meu este că vor reuși. Asta este ideea mesajului meu. Am documentat experiența noastră. Nu suntem deosebiți, dar știm că Dumnezeu este cu noi și cu oricine Îl caută. Nu vă pierdeți speranța deoarece veți trece cu bine prin această încercare. Boala nu este așa de mortală precum este prezentată de media. Nu îi va afecta pe toți. Fiți înțelepți și veți izbuti.


Ei bine, mai bine 3.100 de oameni au murit în regiunea Wuhan, dar ne bucurăm să știm că peste 59.000 de oameni s-au însănătoșit. Acestea sunt vești minunate.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.