Christian media summit, la Ierusalim, 2019

Adaugat la :  14.11.2019

Mai bine de o sută de jurnaliști creștini cunoscuți și directori de știri din întreaga lume au venit la Ierusalim pentru a treia întâlnire anuală în domeniul mass-media. Ei au venit la conferința de patru zile pentru a discuta probleme cheie legate de Israel și de lumea creștină și pentru a întări relațiile cu statul evreiesc. Potrivit prim-ministrului Benjamin Netanyahu, creștinii sunt cei mai buni prieteni ai Israelului.

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului: Ce avem azi se datorează alianței celor care cred în tradiția iudeo-creștină. Creștinii sunt prietenii noștri cei mai buni. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prietenia voastră!

Ei s-au întâlnit și cu președintele Rivlin și au vizitat Înălțimile Golan.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 800 – noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri