Cine a creat lumea?

Adaugat la :  9.06.2021

Cine a creat lumea? Aceasta este o întrebare importantă care a pus pe gânduri o fetiță din Cambodgia și nimeni nu i-a putut da un răspuns până când a urmărit un episod din ”Cartea Cărților” de la CBN. Urmăriți!

Lui Chanray, o fetiță de 11 de ani, îi place să se trezească dimineața devreme să vadă răsăritul în satul ei din Cambodgia. În timp ce privea răsăritul, mereu avea o întrebare pe suflet.

Chanray: M-am întrebat oare cine a creat întreaga lume și cine a făcut primii oameni? Am întrebat-o pe mama și ea mi-a spus că nu știe.

Apoi, Chanray ne-a spus că, doar cu câteva săptămâni înainte de izbucnirea pandemiei, o prietenă a invitat-o la biserică.

Chanray: Ea a spus că s-au uitat la niște desene animate pe nume ”Cartea Cărților”. Astfel, m-am dus cu ea la biserică.

În prima dimineață în care Chanray s-a dus la o biseircă, la școala duminicală copiii au vizionat episodul ”La început” al emisiunii ”Cartea Cărților”, despre facerea lumii.

Chanray: Povestea a fost uimitoare. Am văzut cum a coborât Duhul lui Dumnezeu și a spus: ”Să fie lumină!’ Şi a fost lumină”. Apoi, El a făcut un bărbat din ţărână ca să aibă grijă de tot.

După vizionarea acelui episod din ”Cartea Cărților”, Chanray s-a rugat cu învățătoarea ei ca să devină creștină. A așteptat cu nerăbdare să spună familiei ei de cele întâmplate.

Chanray: Am împărtășit Evanghelia cu părinții mei și cu surorile mele. Apoi, i-am adus la biserică. Acum și ei cred în Isus.

Câteva luni mai târziu pandemia a lovit Cambodgia. Toate școlile și bisericile s-au închis și țara a intrat în carantină.

Chanray: Din martie, părinții mei și-au pierdut locul de muncă și nu au mai câștigat bani. Câteodată nu aveam mâncare. Câteodată mama mea împrumuta orez de la bunica mea.

Chanray și mama ei, Serena, au început să se roage pentru nevoile lor. Serena spune că atunci Orphan’s Promise a venit și la biserica lor cu pachete cu mâncare, orez și alte bunuri pentru familia ei. Ea a spus că nimeni nu i-a mai ajutat în acest fel.

Serena: Aceasta este așa o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familia noastră.

Pachetele de mâncare vor fi de ajuns în următoarele câteva săptămâni.

Chanray: Vă mulțumesc că mi-ați dat mâncare în vreme de Covid și vă mulțumesc pentru ”Cartea Cărților”, prin care L-am cunoscut pe Isus. Acum știu că Dumnezeu este Creatorul.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 882, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.