Colegiul Biblic Est European din Oradea

Adaugat la :  22.06.2019

Crestinii sunt chemati sa raspandeasca Evanghelia si sa slujeasca oamenilor, la fel cum a facut-o Domnul Isus Hristos. Fiecare credincios este misionar in familia lui, la locul de munca sau in oricare alt loc in care se afla. Din dorinta de a echipa slujitori pentru Dumnezeu, la Oradea functioneaza Colegiul Biblic Est European.

In cei 25 ani de existenţa au frecventat cursurile prin corespondenţa peste 8000 romani, din ţara şi diaspora, şi au absolvit cursurile la zi, in teologie, educaţie creştina şi media, peste 250 tineri pe care ii gasim in diferite lucrari, in slujire in biserici locale din ţara şi strainatate. A spus Florin Ghiurau, membru fondator al Colegiului Biblic Est European Oradea.

Colegiul biblic din Oradea, un proiect misionar in domeniul educatiei, a fost infiintat in anul 1994 si pregateste pastori, invatatori, lucratori sociali, oameni de media si fondatori de biserici.

Cei mai mulţi dintre voi aţi auzit despre Colegiul Biblic Est European. Ne gasim in biblioteca acestui colegiu care numara peste 20.000 volume. La inceput nu a fost aşa. Noi am infiinţat aceasta şcoala in urma cu 25 ani, mai exact in octombrie 1994. Incepand cu 2007 ne-am mutat in aceasta noua locaţie, o fosta fabrica de incalţaminte care era la acea vreme in faliment şi pe care am renovat-o, am transformat-o in ceea ce astazi se numeşte Colegiul Biblic Est European. Aceasta noua locaţie ne-a permis sa dezvoltam diferite arii de educaţie. Pe langa cursurile la zi, pe care le avem atunci, de 3 ani – teologie, educaţie creştina, şi cursurile prin corespondenţa, de pregatire pastorala şi educaţie creştina, incepand cu 2007 am infiinţat şi o secţie de media. A spus Florin Ghiurau, membru fondator al Colegiului Biblic Est European Oradea.

Admiterea se realizeaza pe baza de dosar si interviu. Dosarul se gaseste pe pagina de internet cbee.ro la sectiunea admitere sau poate fi trimis prin posta in urma exprimarii intentiei de inscriere la Colegiul Biblic Est European.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 779 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine - https://alfaomega.tv/stiri