Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Colegiul Biblic Est European din Oradea

Adaugat la :  22.06.2019
Vizualizari :  71
+ Add To

Crestinii sunt chemati sa raspandeasca Evanghelia si sa slujeasca oamenilor, la fel cum a facut-o Domnul Isus Hristos. Fiecare credincios este misionar in familia lui, la locul de munca sau in oricare alt loc in care se afla. Din dorinta de a echipa slujitori pentru Dumnezeu, la Oradea functioneaza Colegiul Biblic Est European.

In cei 25 ani de existenţa au frecventat cursurile prin corespondenţa peste 8000 romani, din ţara şi diaspora, şi au absolvit cursurile la zi, in teologie, educaţie creştina şi media, peste 250 tineri pe care ii gasim in diferite lucrari, in slujire in biserici locale din ţara şi strainatate. A spus Florin Ghiurau, membru fondator al Colegiului Biblic Est European Oradea.

Colegiul biblic din Oradea, un proiect misionar in domeniul educatiei, a fost infiintat in anul 1994 si pregateste pastori, invatatori, lucratori sociali, oameni de media si fondatori de biserici.

Cei mai mulţi dintre voi aţi auzit despre Colegiul Biblic Est European. Ne gasim in biblioteca acestui colegiu care numara peste 20.000 volume. La inceput nu a fost aşa. Noi am infiinţat aceasta şcoala in urma cu 25 ani, mai exact in octombrie 1994. Incepand cu 2007 ne-am mutat in aceasta noua locaţie, o fosta fabrica de incalţaminte care era la acea vreme in faliment şi pe care am renovat-o, am transformat-o in ceea ce astazi se numeşte Colegiul Biblic Est European. Aceasta noua locaţie ne-a permis sa dezvoltam diferite arii de educaţie. Pe langa cursurile la zi, pe care le avem atunci, de 3 ani – teologie, educaţie creştina, şi cursurile prin corespondenţa, de pregatire pastorala şi educaţie creştina, incepand cu 2007 am infiinţat şi o secţie de media. A spus Florin Ghiurau, membru fondator al Colegiului Biblic Est European Oradea.

Admiterea se realizeaza pe baza de dosar si interviu. Dosarul se gaseste pe pagina de internet cbee.ro la sectiunea admitere sau poate fi trimis prin posta in urma exprimarii intentiei de inscriere la Colegiul Biblic Est European.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 779 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine - https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Un proiect rutier se desfasoara in Ierusalim, insa nu in scopul fluidizarii traficului rutier. Arheologii descopera...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In timp ce tensiunile dintre SUA si Iran continua sa creasca, premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca biserica avand cea mai mare crestere din lume e cea din Iran, insa chiar asa stau...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Arheologii sunt de parere ca au gasit locul precis unde David s-a ascuns de regele Saul. Haideti sa ne amintim putin...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum trei ani, arheologii care faceau sapaturi in Israel spuneau ca au sapat intr-un cimitir filistean pentru prima...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 10

O fetita de noua ani dintr-o familie budista se temea de duhuri. Dar, dupa ce a vizionat un episod din Cartea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

A crescut in mod alarmant numarul de atacuri impotriva bisericilor din Franta. Multi se preocupa pentru viitorul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 156

Un pastor chinez si familia sa vorbesc despre persecutia cu care s-au confruntat din partea guvernului chinez....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 115

Sute de femei si fete din comunitatea crestina din Pakistan au fost vandute in China ca sotii in ultimele luni. Tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Papa Francisc a tinut un serviciu special pentru a chema oamenii la rugaciune pentru imigranti. Serviciul a fost tinut...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 38
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.