Conferința „Călătorie în slavă”, dr. Georg Karl | Reportaj Alfa Omega TV

Adaugat la :  30.07.2022

Biblia spune despre vremurile din urmă că sunt marcate de necredință și vești rele, de violență și catastrofe naturale. Însă Biblia vorbește și despre intensificarea manifestării puterii lui Dumnezeu, despre semnele și minunile care vor putea fi văzute și experimentate. Pastorul german, Georg Karl, a vizitat recent România și a încurajat credincioșii să fie receptivi la schimbările pe care Dumnezeu dorește să le facă în Trupul lui Hristos.

Conferința cu tema „Călătorie în slavă” a fost organizată, recent, de Biserica „Sfânta Treime” din Timișoara. Invitatul evenimentului a fost dr. Georg Karl, pastor german. Punctul de plecare al conferinței au fost două versete din cărțile Isaia și Habacuc.

Dr. Georg Karl, pastor, Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network: Isaia 6:3 spune că „Tot pământul e plin de slava Lui!”, iar Habacuc 2:14 spune că la sfârșitul vremii „pământul va fi plin de cunoștința slavei Domnului”.

Dr. Georg Karl a îndemnat participanții să învețe să se identifice cu Hristos după ce au fost născuți din nou.

Dr. Georg Karl, pastor, Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network: Pentru că această viață nouă pe care a-i primit-o nu-i o viață complicată. Este Hristos în tine!

Odată ce ești mântuit și Îl primești pe Isus în inima ta, ai deja o imagine a slavei Sale, altfel nu ai fi mântuit. Dacă nu ai avea niciun fel de revelație despre slava lui Dumnezeu, nu ai putea să-L primești în inima ta. Nu se termină cu faptul că ești mântuit, cu faptul că știi că mergi în cer, ci ai și un scop aici, în viața aceasta. Ai lucruri de făcut de la Domnul. Este un plan aici, pentru viața ta. Acest plan te face să Îl cunoști pe Isus tot mai mult.

Slava lui Dumnezeu este vizibilă la nivel individual, dar și în biserică, și este important ca Trupul lui Hristos să-și dorească să experimenteze manifestarea slavei.

Dr. Georg Karl, pastor, Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network: Dumnezeu vrea ca manifestarea slavei Lui să fie vizibilă. Amin! Cheia este ca Biserica să învețe să trăiască în această dimensiune, în această conștientizare a slavei Lui.

Scopul lui Dumnezeu este mereu Biserica, și de la Biserică spre comunitate. Biserica nu este acolo doar pentru ea însăși, așa cum nici tu nu ești acolo doar pentru tine. Biserica este acolo pentru a aduce națiunile la cunoașterea lui Hristos, slava se extinde de la Biserică la comunitate.

Prezent în studioul Alfa Omega TV, dr. Georg Karl a explicat ce este slava lui Dumnezeu.

Dr. Georg Karl, pastor, Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network: Slava lui Dumnezeu reprezintă întreaga însemnătate a personalității Sale, este esența ființei Sale, natura Sa. Se poate spune că Isus este slava întrupată a lui Dumnezeu. Slava este El și El este slava. În esență, slava este ceea ce emană personalitatea Sa. Este aerul respirat în cer și aerul respirat în paradis.

Într-una dintre învățături, pastorul german a vorbit despre dimensiunile slavei, pe verticală și orizontală.

Dr. Georg Karl, pastor, Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network: Noi suntem orientați, ca fii ai slavei, ca centre ale slavei, spre slavă, pe verticală, dar în același timp suntem orientați spre oamenii de pe pământ, pentru că asta este dragostea. Isus nu a zburat într-un nor când era pe acest pământ, ci El predica oamenilor. Dragostea lui Dumnezeu curgea din El, slava lui Dumnezeu curgea din El, aceasta este orientarea orizontală.

În debutul conferinței, Irina Karl a îndemnat credincioșii români să vorbească bine despre România și să se roage pentru țară.

Irina Karl (Stuttgart/Germania): Și noi ne-am luat această sarcină pentru Germania, să vorbim bine despre țara noastră. Indiferent cum este realitatea, noi credem că Dumnezeu este mai mare decât orice vedem că face vrăjmașul. Hristos biruie! El este învingătorul! Cum se va întâmpla asta în Germania? El va lucra, El va birui în Germania și va birui și în România pentru că slava Lui va prelua controlul.

Biblia spune despre vremurile din urmă că sunt marcate de necredință și vești rele, de violență și catastrofe naturale. Însă Biblia vorbește și despre intensificarea manifestării puterii lui Dumnezeu.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.