Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Conferința Victorios 2019

Adaugat la :  18.10.2019

Conferințele Victorios au în centru restaurarea ființei umane prin vindecare și eliberare. Biserica Punctul Zero din Brașov a organizat primul eveniment de acest gen în urmă cu 9 ani.

Fănel Șerban, pastor, Biserica Punctul Zero Brașov: Asta vrem să facem, să ducem acest mandat pe care îl găsim în Sfintele Scripturi, în Evanghelii, să-l ducem mai departe în această națiune și, de ce nu, să ridicăm o generație care la rândul ei va face acest lucru.

Claudiu Lăpădat, pastor, Biserica Sfânta Treime Timișoara: Ceea ce pot spune despre conferința care a avut loc este că ne-am bucurat de harul lui Dumnezeu, o atmosferă spirituală deosebită, ungerea Domnului a fost prezentă și am convingerea că sufletele oamenilor au fost hrănite cu Evanghelia Domnului Isus Hristos, și că vor aduce roadă pentru Împărăția lui Dumnezeu.

Slujirea în vindecare și eliberare este parte integrantă din Marea Trimitere a Domnului Isus, deși ea nu e înțeleasă în acest fel de către mulți credincioși.

Beni Rusu, Timișoara: Noi, oarecum, am crescut într-un mediu în care credem că odată convertiți sau veniți la Dumnezeu automat suntem pe deplin făcuți perfecți. Dar se pare că realitatea faptelor noastre arată exact contrariul, că avem nevoie să se lucreze înăuntrul nostru în mod continuu. Cred că subiectul eliberării este exact unealta pe care Dumnezeu o folosește ca să producă lucrurile astea în viețile noastre.

Daniel Bîrcă, Timișoara: Cred că este importantă această temă pentru că ea există în Evanghelia pe care Isus Hristos a prezentat-o ucenicilor și cred că avem nevoie să învățăm Evanghelia completă nu doar anumite părți ale ei pentru că Isus a venit să ne ofere toată bogăția și Împărăția cerului.

Lavinia Niță, Timișoara: Este foarte important să abordăm acest subiect al eliberării și al vindecării deoarece foarte mulți creștini trăiesc prin prisma trecutului și nu trăiesc la potențialul maxim.

Restaurarea nu înseamnă doar vindecare fizică, ci și emoțională. Totodată, eliberarea reprezintă un proces de schimbare și transformare a credincioșilor.

Alexandra Lăpădat, Timișoara: Cel mai tare am învățat că smerenia te poate duce pe culmile trăirii cu Dumnezeu. Faptul că recunoști că ai nevoie de ajutor, faptul că recunoști că poți să fii vulnerabil într-un anumit aspect te poate duce mult mai departe decât atunci când faci pe istețul.

Ruxanda Plop, Timișoara: Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrarea de vindecare și de eliberare pe care El o face și care este pâine copiilor.

Între subiectele abordate la Conferința Victorios s-au regăsit respingerea, neiertarea și piedici în eliberare.

Daniel Toma, Timișoara: Pentru mine a fost nou. Nu am știut cât de mult poate să afecteze respingerea pe care mulți am simțit-o în copilărie, în adolescență și care încă ne urmărește chiar dacă noi spunem că, într-un fel, am scăpat de asta.

Lidia Dobrin, Timișoara: Rănile sufletești pe care le experimentăm fiecare dintre noi la nivele diferite pot să fie porți deschise, pot să fie lucruri care ademenesc prezențe demonice.

Ediția a 10-a a avut loc la Timișoara din dorința de a binecuvânta credincioșii din vestul țării.

Fănel Șerban, pastor, Biserica Punctul Zero Brașov: Cu ajutorul Domnului am reușit să venim aici, în Timișoara, și să avem parte de o favoare deosebită a lui Dumnezeu să vedem oameni care chiar au fost atinși de Domnul, au fost vindecați, au fost eliberați. Asta e bucuria noastră să vedem că pe lângă toate acestea oameni care nu l-au cunoscut pe Domnul l-au primit pe Domnul Isus în cadrul acestei conferințe.

Conferința Victorios din acest an a fost organizată de Bisericile Punctul Zero din Brașov și Sfânta Treime din Timișoara, în parteneriat cu Alfa Omega TV.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.