Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Consecințele uciderii liderului militar al Iranului de către SUA

Adaugat la :  16.01.2020

Vești despre un posibil război între Iran și Statele Unite au umplut emisiunile de știri săptămânile trecute în urma unui conflict între cele două țări, care a dus la uciderea liderului militar al Iranului după un atac cu dronă. Generalul Qasem Soleimania fost în mare parte responsabil pentru creșterea influenței Iranului în Orientul Mijlociu. El a format, a fondat și a susținut grupuri teroriste în multe națiuni, armate de tip proxy care au efectuat atacuri ordonate de Iran. În timpul războiului din Irak, grupurile sale teroriste au plasat bombe pe marginea drumurilor care au ucis sute de soldați americani. Media occidentală liberală și unii politicieni ignoră trecutul de terorist al lui Solemani și consideră că uciderea sa a fost o o faptă exagerată și o tragedie pentru poporul iranian. Saghar Erica Kasraie este o activistă iraniană din America. Ea a crescut în republica islamică și a clarificat situația pe Facebook.


Saghar Erica Kasraie, iraniană din America, activistă : Sunt profund indignată din cauza faptului că această mașină de propagandă care este mass-media îl glorifică pe Qasem Soleimani. Oare oamenii știu că acest om este responsabil nu doar pentru moartea americanilor, ci și pentru moartea iranienilor, irakenilor, iemeniților sau a afganilor? Când am început să jelim moartea unui terorist?


Kasraie a mai adăugat că mulțimile de pe străzi care l-au jelit pe Soleimani și au strigat „Moarte Americii!” sunt alcătuite din forțele paramilitare iraniene. Alții au fost constrânși să protesteze și nu îi reprezintă pe iranienii de rând care se bucură că Soleimani nu mai este.


Saghar Erica Kasraie: Oamenii din Iran sunt fericiți că acest om responsabil pentru uciderea multor oameni a murit. De ce nu s-a indignat nimeni când luna trecută regimul a ucis 1 600 de copii care au protestat în mod pașnic?


Adriana: Ea spune că a venit timpul ca Occidentul să se trezezească și să înțeleagă că Iranul este o țară nemiloasă care-și oprimă și își persecută poporul.


Saghar Erica Kasraie: Iranul este un stat islamic unde nu există libertate religioasă, nu există libertatea de exprimare, unde nu se poate protesta în mod pașnic. Oricine se opune regimului este arestat și trimis la închisoare sau este torturat.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 809 - ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.