Construind Înălțimile Trump Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  25.06.2020

Emily Jones: Israelul a aprobat constuirea unei noi așezări pe Înățimile Golan numită după președintele Statelor Unite, Donald Trump. Înălțimile Trump vor găzdui în jur de 300 de familii de evrei. Israel a dedicat acea bucată de pământ în semn de mulțumire pentru președintele Trump pentru recunoașterea suveranității israeliane asupra acelei zone în luna martie. Israelul a recucerit Înălțimile Golan de la Siria în timpul Războiului de șase zile din 1967. Majoritatea comunității internațioanle o consideră ca fiind parte din teritoriile ocupate.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri