Continuă reîntoarcerea evreilor în Israel Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  25.06.2020

Granițele Israelului au fost închise timp de mai multe luni. Creștinii din întreaga lume ajută evreii să se întoarcă pe tărâmul strămoșesc, în ciuda pandemiei. Săptămâna trecută, zeci de noi imigranți din fosta Uniune Sovietică au ajuns în Israel. Continuarea imigrării în Israel în timpul pandemiei este posibilă în mare parte datorită organizației International Fellowship of Christian and Jews.

Yael Eckstein: Mă adresez celor care nu cred în Biblie și îi încurajez să vină în Israel și să vadă cum se adeveresc profețiile prorocilor de acum 2500 de ani. Niciun popor nu a fost exilat pentru așa de multă vreme. Îi încurajez să se întoarcă acasă, la limba lor.

Emily Jones: Ministrul integrării imigranților din Israel estimează că 90.000 de noi imigranți vor veni în Israel din întreaga lume în următoarele 18 luni.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri