Convertirea recentă a rapperului Kanye West apropie tot mai mulți fani de Isus

Adaugat la :  6.12.2019

Pe lista muzicii creștine se află o nouă voce, chiar în top. „Jesus is King”, primul album religios al lui Kanye West a făcut ravagii, ajungând în fruntea clasamentului Billboard. Abigail Robertson de la CBN ne va da mai multe detalii despre motivul pentru care credința are un impact asupra acestei vedete și asupra oamenilor din întreaga țară.

Abigail Robertson, reporter: Albumul de muzică gospel intitulat „Jesus is King” al lui Kanye West este în fruntea clasamentelor din fiecare mare domeniu al muzicii, iar fiecare piesă ocupă un loc în clasamentul Billboard Hot 100. Kanye a zguduit lumea spectacolului când a vorbit deschis despre transformarea radicală a credinței sale și despre faptul că a ajutat mii de oameni să se întoarcă la Hristos.

Kanye West, artist muzical: Kanye West lucrează pentru Dumnezeu.

Abigail Robertson: Recent, Kanye a stat de vorbă cu James Corden de la CBS. Potrivit lui Kanye, creștinii din viața sa au fost cei care s-au rugat neîncetat pentru el și asta i-a schimbat situația.

Kanye West: Multă lume s-a rugat pentru mine. Când rătăceam, când am fost la Premiile MTV cu o sticlă de Hennessey pe scenă, când am lucrat ca director artistic la diverse emisiuni, oamenii din familia mea s-au rugat pentru mine.

Abigail Robertson: Kanye recunoaște că este dependent de sex și pornografie și este de părere că dacă împărtășeșete cu alții încercările prin care trece, poate necredincoșii care explorează credința se vor putea identifica mai mult cu mesajul său.

Kanye West: Dumnezeu a avut mereu un plan pentru mine și a vrut mereu să lucreze prin mine. Însă cred că El a vrut mai întâi să sufăr pentru ca oamenii să vadă suferința și durerea prin care trec, prin experiențele umane pe care le-am traversat. Astfel, când vorbesc despre modul în care am fost mântuit de Isus, mai mulți oameni pot înțelege experiența prin care am trecut.

Abigail Robertson: El i-a mai încurajat pe cei care lucrează la albumul său să evite relațiile intime premaritale, să postească și să se roage cu el.

Shawn Bolz, Bolz Ministries: Chemarea sa este să evanghelizeze lumea. Câțiva oameni de excepție deja se roagă pentru el, dar are nevoie de mai multe rugăciuni. Astfel, trebuie să ne rugăm pentru el.

Kanye West: Pastorul Shawn Boltz, care a participat la unul dintre serviciile recente ținute de Kanye, a spus echipei de știri CBN că este important de știut că vedeta de muzică s-a convertit destul de recent și creștinii vor trebui să fie răbdători, în timp ce el trece prin acest proces.

Shawn Bolz: Au venit la Hristos în jur de 2.000 de oameni la serviciul lui Kanye în timp ce am fost acolo. Ei și-au ridicat mâna în semn că acceptă mântuirea. Sunt mulți, multe biserici din Los Angeles din domeniul muzicii care cred în voia lui Dumnezeu pentru viața lor. Urmează să fim martorii unui punct critic în ceea ce privește cultura pop, în ceea ce privește toate culturile, iar Dumnezeu este în control și eu sunt entuziasmat de acest fapt.

Abigail Robertson: Korie Robertson de la Duck Dynasty și-a dus familia la un serviciu de duminică în Baton Rouge.

Korie Robertson, Bolz Ministries: A fost o experiență de închinare onestă și nouă ne-a plăcut foarte mult.

Abigail Robertson: Creștinii sunt cei care ar trebui să fie primii care celebrează acest eveniment, a mai adăugat Korie Robertson.

Korie Robertson: Pentru asta ne-am rugat, ca Isus să vină în viața unei persoane și să îi transforme viața în mod radical.


Abigail Robertson: Rapperul creștin Lecrae a spus echipei de știri CBN că după părerea sa, Kanye este sincer.

Lacrae: În acest punct, sunt de părere că el trebuie să vorbească oamenilor despre Isus, că a găsit o credință nouă pentru el și că o ia în serios.

Abigail Robertson: Pe lângă cei care se întorc la Domnul la concertele sale, Google a observat o creștere în ce privește căutările legate de pasajele din Scriptură și frazele biblice care se găsesc în cântecele lui Kanye.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 803 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.