Copiii din China nu au dreptul la credință Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.10.2020

Un grup care militează pentru drepturile religioase a avertizat China, deoarece țara refuză dreptul copiilor de a practica credința. The Jubilee Campaign a sponsorizat un eveniment secundar la Adunarea Generală din această lună a Națiunilor Unite, intitulat: ”China refuză dreptul la credință pentru toți copiii.” Emilie Kao de la The Heritage Founation a citit o declarație cu privie la modul în care guvernul Chinei cenzurează religia în toate domeniile din viața unui copil, de la piața publică până la media, chiar și acasă.

Emilie Kao: Partidul Comunist Chinez a impus aceste politici prin pedepse draconice adulților și prin îndoctrinarea copiilor. Partidul constrânge învățătorii să își dea semnătura că nu vor participa la slujbe religioase, cer ambilor părinți și copiilor să nu participe la slujbe religioase sau la activități de natură religioasă. Partidul încurajează copiii să își denunțe părinții dacă ei le vorbesc despre religie.

În această situație nu sunt doar creștini. Vorbitorii au mărturisit, indiferent de religie, de la copii creștini la copii budiști, la copii musulmani sau la copii Falun Gong, că ei nu au voie să își pratice credința.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 848, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega