Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Craciunul orfanilor gazduit de Biserica Maranata din Timisoara

Adaugat la :  11.01.2019
Vizualizari :  0
+ Add To

Manifestarea cunoscuta sub numele de Craciunul Orfanilor a fost initiata in urma cu 28 de ani de regretatul pastor Petru Dugulescu, pentru copiii si tinerii care nu au o familie. El a dorit sa le ofere posibilitatea de a petrece Craciunul intr-o atmosfera familiala si plina de dragoste.

Dumnezeu i-a pus in inima ca la sarbatorile mari, la Paste si la Craciun, sa fie implicat in a le aduce si lor sarbatoare si a-i aduce pe copiii acestia intr-o atmosfera de sarbatoare. Si de atunci, din primul an, a invitat copiii orfani din toate centrele de plasament din Timis in a doua zi de Craciun, apoi s-a continuat cu a doua zi de Paste, la un eveniment special in care ei aveau un program, in care aflau despre motivul acelei sarbatori, simteau dragostea unei familii, iar apoi era o masa cu mancaruri traditionale si cu cadouri. A declarat Ligia Dugulescu, presedintele Asociatiei Evanghelistice si de Caritate „Isus Speranta Romaniei”.

Apreciem foarte mult efortul pe care Asociatia „Isus Speranta Romaniei” il face de-a lungul intregului an pentru acesti copii care sunt defavorizati. Apreciem efortul pe care Protectia Copilului il face, pe care multi crestini – unii dintre ei anonimi – il fac ca sa aduca un zambet pe fata acestor copii, sa aduca bucurie, dar mai ales sa aduca transformare in vietile lor. A precizat Samuel Tutac, pastor la Biserica Baptista Providenta Timisoara.

La finalul anului trecut aproximativ 200 de copii si tineri din cinci institutii de protectie din judetul Timis au participat la un program special de Craciun organizat de Asociatia Evanghelistica si de Caritate „Isus Speranta Romaniei”.

M-am gandit. Dumnezeu, in planul Lui maret, cand l-a trimis pe Domnul Isus in lume l-a trimis intr-o familie. I-a dat pe Maria si pe Iosif ca si parinti. El stie ca noi, ca fiinte umane, avem nevoie de o familie sanatoasa si iubitoare in care sa crestem. Copiii acestia invata despre faptul ca Domnul Isus a venit in lume ca ei sa aiba o speranta si un viitor pentru ca Dumnezeu este Tatal lor. A subliniat Ligia Dugulescu, presedintele Asociatiei Evanghelistice si de Caritate „Isus Speranta Romaniei”.

In centrele de plasament sunt foarte multe activitati, mai ales in perioada de Craciun si de Paste. Sunt foarte multe organizatii, sunt foarte multi oameni de bine care vin si ii viziteaza pe copii. Insa genul acesta de activitati ii valorizeaza pe ei. A declarat Monica Trusca, director executiv al DGASPC Timis.

Cred ca e un mod frumos si important in care incercam sa aducem tinerii din centre in medii pozitive si medii cu principii crestine si sa poata alege intre ce ofera societatea, ca si contemporaneitate, si ce ofera Dumnezeu si valorile Lui din Scriptura. A precizat Denis Buta, seful centrului CSIFPT Timisoara.

Tinerii voluntari si copiii din centrele de ocrotire au apreciat momentele petrecute impreuna, au primit cadouri si au beneficiat de un pranz festiv.

Evenimentul anual „La Ieslea lui Isus” este o ocazie de a aduce multumiri lui Dumnezeu si de a arata copiilor din centrele de plasament ca nu sunt singuri si ca sunt iubiti.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 756 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

O tara musulmana primeste o delegatie de crestini evanghelici. Azerbaidjanul a invitat recent mai bine de 12 pastori...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 11

Joel Rosenberg este un crestin evanghelic care traieste in Israel. In ultimii doi ani, el a contribuit in mod activ la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Doi studenti au creat o Biblie pentru mileniali si de catre mileniali. Cei doi slujesc in cadrul lucrarii Intervarsity...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In aceasta luna se va lansa o noua emisiune care combina pasiunea pentru masini si dragostea pentru Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 7

Se intensifica persecutarea crestinilor si a bisericilor crestine. La sfarsitul saptamanii trecute, aproape 50 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

India se confrunta cu o crestere dramatica a persecutarii crestinilor. Potrivit datelor recente ale grupurilor care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

Aceasta este a noua editie a maratonului din Ierusalim. Alergatorii vin din intreaga lume sa alerge pe strazile...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 42

Cand o tornada de categoria a patra a facut ravagii in Lee County, Alabama la inceputul acestei luni, primul gand a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

1. Ciclonul tropical devastator din sudul Africii, cel mai violent din ultimul deceniu, a omorat cel puţin 64 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 14

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: - Spot video: revista Alfa Omega TV Magazin „Crestinul si...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.