Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Credință în ciuda noului coronavirus Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

Mai bine de 11 milioane de americani sunt în prezent infectați cu virusul. Oamenii credinței nu sunt nici ei imuni. Lideri creștini ca Tony Perkins și Greg Laurie s-au luptat cu virusul. Ce i-a ajutat să aleagă credința și să nu se lase compleșiți de frică? John Jessup vine cu mai multe detalii.

Femeie: A Ta este toată lauda și toată slava…

John Jessup: Apostolul Pavel a încurajat credincioșii nou-testamentali să nu se îngrijoreze, ci să se roage.

Donald Trump: Vreau să vă mulțumesc pentru rugăciuni, deoarece chiar am trecut printr-o perioadă incredibilă.

John Jessup: Aceasta este metoda prin care creștinii s-au luptat cu noul coronavirus. Pentru alții, lupta este personală.

Tony Perkins: Am contractat noul coronavirus în iulie.

John Jessup: Tony Perkins de la Family Research Council a spus echipei de știri CBN că vara trecută întreaga familie a luat virusul.

Tony Perkins: Fiica mea este asistentă medicală la camera de urgență și lucrează mereu cu pacienți infectați cu noul coronavirus. Nu știm dacă a luat de acolo sau într-o călătorie.

John Jessup: El a avut simptome timp de vreo două săptămâni și potrivit testelor recente, are anticorpi COVID.

Tony Perkins: De fapt, este important pentru societate ca oamenii să ia virusul. Deoarece pe măsură ce oamenii iau virusul, ei devin o barieră care oprește răspândirea sa.

John Jessup: Perkins a participat la ceremonia care a avut loc în septembie în Grădina cu trandafiri, care a fost etichetată ca fiind un eveniment cu o răspândire majoră a virusului și a stat aproape de fostul guvernator al statului New Jersey, Chris Christie, care, împreună cu președintele, cu prima doamnă și cu mulți alții, au luat virusul.

Greh Laurie: Poate ați auzit că am fost testat pozitiv cu COVID-19.

John Jessup: Tot acolo? Pastorul Greg Laurie de la Harvest Christian Fellowship a făcut un apel motivațional prin materialul video pe care l-a trimis emisiunii de știri de la CBN.

Greh Laurie: Doresc ca într-o vreme ca aceasta să nu îi dăm un caracter politic pandemiei și să ne exprimăm compasiunea față de oamenii care se luptă cu virusul. El există.

John Jessup: Perkins și alții spun că a venit vremea ca Biserica să treacă la atac.

Tony Perkins: Acesta este un moment în care trebuie să conducem și, sincer, nu cred că am făcut o treabă bună. Repet, înțeleg că este o problemă serioasă. Înțeleg că oamenii au murit din cauza virsului, dar oamenii au mai murit și din alte cauze. Trăim într-o lume periculoasă. Nu ne putem ascunde. Trebuie să luăm atitudine și totodată să luăm și precauțiile necesare.

John Jessup: În cadrul unei adunări recente care se numește Freedom Sunday, liderii creștini au îndemnat credincioșii să aleagă credința și nu frica și să ia atitudine în favoarea reluării închinării în biserici.

Predicator: Prețuim dreptul Bisericii din America de a se întruni.

Che Ahn: Câți știu că Biserica există de 2.000 de ani? Mai ales în timp de pandemie, noi, credincioșii, trebuie să fim printre primii care ajută.

John Jessup: O practică ce întoarce siguranța publică împotriva Primului Amendament, care asigură dreptul la închinare, este acum contestată la tribunal. Totuși, pentru credincioși, rugăciunea este o armă indispensabilă în lupta împotriva COVID-19, care l-a afectat și pe pastorul John Hagee din San Antonio, care nu a participat la evenimentul de la Grădina cu trandafiri, dar a vizitat Casa Albă mai devreme.

Matt Hagee: Aceasta este o realitate în viața noastră, însă avem promisiunea că slujim un Dumnezeu care este și vindecător.

John Jessup: Rugăciunea este o unealtă eficientă pe care credincioșii o văd ca pe o line de apărare.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.