Credința și pandemia Știrile Mapamond Creștin 828

Adaugat la :  27.05.2020

mai multePandemia cauzată de noul coronavirus a influențat mentalitatea americanilor privind credința. Potrivit unui sondaj recent efectuat de Universitatea de Teologie din Chigaco și de Associated Press, numărul credincioșilor americani a crescut cu 26% din cauza pandemiei. 31% dintre americanii care Îl urmează pe Hristos cred că virusul este un semnal de la Dumnezeu, prin care îi îndeamnă la schimbare. Iar 2% dintre foștii necredincioși au declarat că acum cred în Dumnezeu.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 828, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatiiresurse crestine gasiti pe site-ul https://alfaomega.tv/