Crește numărul evreilor care se întorc în țara strămoșească Mapamond creștin 826

Adaugat la :  13.05.2020

Din cauza pandemiei cauzate de coronavirus, evreii doresc să se întoarcă în Israel, într-un număr neașteptat de mare. Solicitările evreilor din America de Nord care au cerut să imigreze în Israel în aprilie a crescut semnificativ, cu 50% mai mult față de anul trecut. Aceste cifre vin din partea organizației Nefesh BNefesh, care ajută evreii din America de Nord și din Regatul Unit să imigreze în Israel. Agenția Evreiască se așteaptă la 100.000 de noi imigranți în următorii doi ani datorită crizei care a pus o povară pe comunitățile evreiești din întreaga lume.

Shay Felber, Agenția Evreiască pentru Israel, director general: Evreii au imigrat mereu în Israel și nici pandemia nu îi va opri.

De la începutul lunii martie 1.300 de evrei au imigrat în Israel, deși după sosire au fost trimiși în carantină.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 826, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Diverse materiale te așteaptă pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ