Crește numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în Israel Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Israelul a întrecut Statele Unite în ce privește numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus pe cap de locuitor, potrivit raportului întocmit de Universitatea Oxford. Săptămâna trecută, Israelul a înregistrat în jur de 210 cazuri noi de COVID-19 la 1 milion de locuitori. Între timp, Statele Unite au înregistrat 198 de oameni la 1 milion de locuitori. Însă, rata mortalității în Israel este mult mai mică față de majoritatea altor țări. Peste 68.000 de oameni au fost infectați în Israel și mai bine de 490 de oameni au murit. Liderii depun eforturi pentru a ține sub control al doilea val al viruslui. Potrivit spitalelor mari din Israel, acestea sunt arhipline cu pacienți noi.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega