Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Crește persecuția creștinilor pe plan global

Adaugat la :  23.01.2020

Persecuția creștinilor pe plan global ia amploare anual. Organizația Open Doors a publicat un raport indicând țările în care este cel mai periculos pentru cetățeni să Îl urmeze pe Isus. În primul rând, iată câteva date privind persecuția din lume. În jur de 260 de milioane de creștini trăiesc în țări unde persecuția este extremă sau foarte ridicată. În jur de 2.980 de creștini au fost uciși din cauza credinței lor anul trecut, în medie opt creștini în fiecare zi. 3.711 creștini au fost reținuți fără dreptul la proces sau au fost arestați, condamnați și încarcerați. 9.488 de biserici sau clădiri creștine au fost atacate. Persecutorul principal al creștinilor din lume continuă să fie dictatura comunistă din Coreea de Nord. David Curry, președintele organizației Open Doors ne va spune motivul.


David Curry, președintele organizației Open Doors: Coreea de Nord este o țară care ne îngrijorează de 18 ani. Guvernul deține controlul în țară. 60.000 de creștini au fost trimiși în lagărele de muncă forțată deoarece au avut în posesie o Biblie.


Organizația Open Doors a mai identificat niște tendințe îngrijorătoare privind persecuția, printre care și creșterea supravegherii. Potrivit lui Curry, din acest punct de vedere, China este pe primul loc. Nu este vorba de a-i supraveghea doar pe cetățenii Chinei, ci ajută și alte dictaturi să procedeze la fel.


David Curry: Persecutarea creștinilor din China este un fapt înspăimântător deoarece China realizează un model de persecutare pentru alte dictaturi din lume folosind supravegherea. Ei monitorizează comportamentul creștinilor privind prezența la biserică, prezența copiilor la școala duminicală, considerând aceste activități ca fiind negative. Ei combină aceste date cu supravegherea, însă nu doar pe străzi pentru a-și proteja cetățenii, ci folosesc supravegherea invazivă și în biserici. Ei închid bisericile în case, care nu se supun regimului, și arestează pastori. Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 810 – ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.