Creștini atacați în Nigeria

Adaugat la :  16.06.2021

În Nigeria, creștinii se confruntă des cu atacuri violente din partea teroriștilor ca Boko Haram sau Statul Islamic, în timp ce lumea întoarce capul. În unele regiuni creștinii riscă să moară, să fie mutilați sau răpiți când se închină în public. Recent, bărbați înarmați au atacat o biserică în statul Ondo și au răpit un pastor.

Frank Wolf, fost membru al Congresului: În prezent, în Nigeria are loc un genocid executat de Boko Haram, de militanții fulani. Există foamete în țară, potrivit programului Alimentar Mondial și copiii nu au parte de educație în multe părți ale țării. Aici se face mult trafic de carne vie. Armata încalcă drepturile omului și oamenii părărsesc în masă Nigeria.

Wolf și alți promotori ai drepturilor religioase declară că Statele Unite trebuie să atragă atenția asupra acestor atrocități și să depună mai multe eforturi pentru a ajuta poporul nigerian.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 883, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională