Creștini eliberați în Eritreea Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.10.2020

Sosesc știri încurajatoare din Eritreea, Africa. Potrivit Global News Alliance, zeci de creștini au fost eliberați din închisori în ultimele luni. Se presupune că mai bine de 500 de creștini sunt încarcerați în Eritreea, mulți dintre ei de mai bine de 10 ani în condiții groaznice, ținuți chiar și în containere. Potrivit unor rapoarte, cel puțin 49 de prizoneri au fost eliberați începând din luna iulie. Global News Alliance a vorbit cu Andrew Boyd de la Release International despre acest subiect.

Andrew Boyd: Acesta este un semn încurajator. Vrem să fie cu toții eliberați. Mai mult, nu există niciun motiv pentru care credința ar trebui interzisă în orice țară din lume. Nu există niciun motiv pentru care credința și practicarea credinței creștine ar trebui interzisă în Eritreea. Dorim o deplină restaurare a libertății religioase în acea țară și cerem guvernului din Eritreea să aibă încredere în cetățeni, să le dea libertate, deoarece acesta este dreptul lor.

Potrivit unor informații, și alți prizoneri au fost anunțați că ar putea fi eliberați în curând.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 848, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega