Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Creștinii din Nigeria Știre Alfa Omega Mapamond creștin 845

Adaugat la :  23.09.2020

Statele Unite trebuie să facă mai mult pentru a opri atrocitățile din Nigeria de Nord. La această concluzie a ajuns un activist care a făcut parte dintr-o comisie internațională la o conferință de presă despre Nigeria, desfășurată recent. Steaua fotbalului profesionist, Ben Watson a fost printre cei care au vorbit în cadrul evenimentului. El a cerut administrației Trump să numească un reprezentant special pentru Nigeria, care să conducă o echipă internațională.


Benjamin Watson, fost jucător profesionist de fotbal american: Acestea sunt subiectele asupra cărora ar trebui să ne concentrăm atenția, deși ne aflăm în mijlocul unei campanii prezidențiale. Mă adresez președintelui și îi cer să declare în public că este vorba de un genocid, așa cum a făcut-o și în trecut. Apoi, să se treacă la acțiune. Oamenii îl ascultă. Evrei 13:3 ne reamintește să ne aducem aminte de cei care sunt în lanţuri, chinuiți din cauza credinței lor, ca și cum am suferi cu ei.


Grupurile care militează pentru drepturile omului au etichetat persecuția din Nigeria ca fiind un genocid împotriva creștinilor.


Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.


Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 845, difuzată în septembrie 2020.


Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.