Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Crestinii evanghelici se roaga ca si alte natiuni sa-si mute ambasada la Ierusalim

Adaugat la :  23.05.2019
Vizualizari :  15
+ Add To

Cele doua natiuni care si-au mutat ambasadele la Ierusalim sunt SUA si Guatemala. Unii crestini vad trei principii biblice la lucru. Intai, in Geneza 12, scrie ca cei care vor binecuvanta Israelul vor fi binecuvantati. Apoi, vad exemplul imparatului Cir din Persia care, acum 2 500 de ani, a permis reintoarcerea poporului evreu si reconstruirea templului. In al treilea rand, vad cum natiunile de azi decid sa devina ceea ce Biblia numeste natiuni oi sau natiuni capre, in functie de cum se comporta cu Israelul.

Acesti lideri crestini din intreaga lume au venit la Ierusalim pentru a marca aniversarea de un an de la mutarea ambasadei americane la Ierusalim si pentru a se ruga.

„Ne rugam ca prezenta si Duhul Tau sa continue sa fie peste ei.”

Cam asa arata intalnirea dintre lideri, apostoli, profeti, pastori care deja au intelegerea nu doar a pasajului din Geneza 12:1-3, dar si importanta pozitionarii natiunilor fata de Israel pentru a deveni natiuni oi. Putem lua exemplul presedintelui Trump, ca al unui imparat Cirus modern, in a ne ruga si pentru alti Cirusi sa se ridice in natiunile lor.”

Mario Bramnick conduce organizatia Latino Coalition for Israel: „Viziunea noastra e sa fim una dintre vocile principale din lumea hispanica care sa sustina Israelul. Recent, Domnul ne-a dat un cuvant profetic sa mergem in natiunile din America Latina si sa ne intalnim cu presedintii. Domnul ne-a deschis aceste usi ca sa ne intalnim cu biserici si cei din conducerea evreiasca pentru a fi incurajati sa urmam exemplul mutarii ambasadei americane.”

Bramnick e de parere ca incepe un nou sezon: „Suntem intr-o vreme de tip Cir, in care Dumnezeu deschide usi in mod supranatural pentru presedintele Trump, presedintele Bolsonaro, Morales si altii care nu sunt politicieni de rand. Acestia sunt marcati de Dumnezeu pentru lucrarea din vremurile din urma.”

Una dintre aceste natiuni e Guatemala, care a devenit prima natiune dupa SUA care si-a mutat ambasada, in urma cu un an, la Ierusalim.

„Credem ca e un timp extraordinar in care putem celebra impreuna si acesta e inceputul unui nou stadiu in relatia noastra. In loc sa devenim prieteni, devenim aliati, ai Israelului si ai SUA. E un mare privilegiu care atrage o imensa responsabilitate, aceea de a spune lumii ce e drept si de a putea sa ne rugam

pentru pacea Ierusalimului si faptul ca suntem prezenti aici, iata ca putem si implini aceasta. Singurul ambasador crestin din Ierusalim si din America Latina incearca sa inspire mai multe natiuni sa urmeze exemplul SUA.”

L-au onorat pe ambasadorul american David Friedman. „Am crescut intr-un mic cartier si locuiam intr-un asa-numit stetl, iar acum sunt miscat profund vazand cum poporul evreu are atatia prieteni.”

Bramnick spune ca e o vreme importanta pentru natiuni. „E un timp critic, Dumnezeu ne-a dat un test decisiv practic prin mutarea ambasadelor natiunilor care doresc acest lucru. Domnul spune: Du-te la natiuni fara prejudecati, asa cum un evanghelist ar predica Cuvantul.

Domnul a mai spus ca e mai mult despre natiuni decat despre noi sau Israel, caci, pe cand natiunile fructifica aceasta oportunitate de har, Dumnezeu va deschide ferestrele cerului si va turna binecuvantarea si ploaia Lui si prosperitate peste natiuni.


Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 278 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Un proiect rutier se desfasoara in Ierusalim, insa nu in scopul fluidizarii traficului rutier. Arheologii descopera...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In timp ce tensiunile dintre SUA si Iran continua sa creasca, premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca biserica avand cea mai mare crestere din lume e cea din Iran, insa chiar asa stau...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Arheologii sunt de parere ca au gasit locul precis unde David s-a ascuns de regele Saul. Haideti sa ne amintim putin...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum trei ani, arheologii care faceau sapaturi in Israel spuneau ca au sapat intr-un cimitir filistean pentru prima...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 10

O fetita de noua ani dintr-o familie budista se temea de duhuri. Dar, dupa ce a vizionat un episod din Cartea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

A crescut in mod alarmant numarul de atacuri impotriva bisericilor din Franta. Multi se preocupa pentru viitorul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 156

Un pastor chinez si familia sa vorbesc despre persecutia cu care s-au confruntat din partea guvernului chinez....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 115

Sute de femei si fete din comunitatea crestina din Pakistan au fost vandute in China ca sotii in ultimele luni. Tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Papa Francisc a tinut un serviciu special pentru a chema oamenii la rugaciune pentru imigranti. Serviciul a fost tinut...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 38
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.