Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Crestinii evanghelici se roaga ca si alte natiuni sa-si mute ambasada la Ierusalim

Adaugat la :  23.05.2019
Vizualizari :  15
+ Add To

Cele doua natiuni care si-au mutat ambasadele la Ierusalim sunt SUA si Guatemala. Unii crestini vad trei principii biblice la lucru. Intai, in Geneza 12, scrie ca cei care vor binecuvanta Israelul vor fi binecuvantati. Apoi, vad exemplul imparatului Cir din Persia care, acum 2 500 de ani, a permis reintoarcerea poporului evreu si reconstruirea templului. In al treilea rand, vad cum natiunile de azi decid sa devina ceea ce Biblia numeste natiuni oi sau natiuni capre, in functie de cum se comporta cu Israelul.

Acesti lideri crestini din intreaga lume au venit la Ierusalim pentru a marca aniversarea de un an de la mutarea ambasadei americane la Ierusalim si pentru a se ruga.

„Ne rugam ca prezenta si Duhul Tau sa continue sa fie peste ei.”

Cam asa arata intalnirea dintre lideri, apostoli, profeti, pastori care deja au intelegerea nu doar a pasajului din Geneza 12:1-3, dar si importanta pozitionarii natiunilor fata de Israel pentru a deveni natiuni oi. Putem lua exemplul presedintelui Trump, ca al unui imparat Cirus modern, in a ne ruga si pentru alti Cirusi sa se ridice in natiunile lor.”

Mario Bramnick conduce organizatia Latino Coalition for Israel: „Viziunea noastra e sa fim una dintre vocile principale din lumea hispanica care sa sustina Israelul. Recent, Domnul ne-a dat un cuvant profetic sa mergem in natiunile din America Latina si sa ne intalnim cu presedintii. Domnul ne-a deschis aceste usi ca sa ne intalnim cu biserici si cei din conducerea evreiasca pentru a fi incurajati sa urmam exemplul mutarii ambasadei americane.”

Bramnick e de parere ca incepe un nou sezon: „Suntem intr-o vreme de tip Cir, in care Dumnezeu deschide usi in mod supranatural pentru presedintele Trump, presedintele Bolsonaro, Morales si altii care nu sunt politicieni de rand. Acestia sunt marcati de Dumnezeu pentru lucrarea din vremurile din urma.”

Una dintre aceste natiuni e Guatemala, care a devenit prima natiune dupa SUA care si-a mutat ambasada, in urma cu un an, la Ierusalim.

„Credem ca e un timp extraordinar in care putem celebra impreuna si acesta e inceputul unui nou stadiu in relatia noastra. In loc sa devenim prieteni, devenim aliati, ai Israelului si ai SUA. E un mare privilegiu care atrage o imensa responsabilitate, aceea de a spune lumii ce e drept si de a putea sa ne rugam

pentru pacea Ierusalimului si faptul ca suntem prezenti aici, iata ca putem si implini aceasta. Singurul ambasador crestin din Ierusalim si din America Latina incearca sa inspire mai multe natiuni sa urmeze exemplul SUA.”

L-au onorat pe ambasadorul american David Friedman. „Am crescut intr-un mic cartier si locuiam intr-un asa-numit stetl, iar acum sunt miscat profund vazand cum poporul evreu are atatia prieteni.”

Bramnick spune ca e o vreme importanta pentru natiuni. „E un timp critic, Dumnezeu ne-a dat un test decisiv practic prin mutarea ambasadelor natiunilor care doresc acest lucru. Domnul spune: Du-te la natiuni fara prejudecati, asa cum un evanghelist ar predica Cuvantul.

Domnul a mai spus ca e mai mult despre natiuni decat despre noi sau Israel, caci, pe cand natiunile fructifica aceasta oportunitate de har, Dumnezeu va deschide ferestrele cerului si va turna binecuvantarea si ploaia Lui si prosperitate peste natiuni.


Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 278 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: - Reportaj: Rugul Aprins, intalnire de rugaciune pe munte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De 15 ani la Ponoara, in judetul Bihor, au loc intalnirile de rugaciune „Rugul Aprins” care trec dincolo de orice...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Haideti sa vedem cum incepe noua viata pentru imigranti ! De la fondarea sa in 1948, cam trei milioane si jumatate de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Presedintele Harry Truman a recunoscut statul Israel a doar cateva minute dupa ce a fost declarat ca natiune. Noua...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Ben Kinchlow a fost un moderator iubit al emisiunii Club 700, alaturi de Pat Robertson, timp de 17 ani. Kinchlow, un...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Testul care a avut loc peste Alaska i-a oferit Israelului incredere in capacilitatile sale de a face fata...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Recent, Iranul a capturat un petrolier sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, care e una dintre cele mai...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Israelul considera ca Iranul reprezinta o amenintare crescanda. Recent se spunea ca, intr-o actiune rara, avioanele de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

Din sumarul editiei: Brexitul va avea loc in 31 octombrie, indiferent ce s-ar intampla; Planul lui Vladimir Putin de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Eusebio Laurian Stefanescu: „Multi din noi n-am muncit. Eu de exemplu, 40 de ani n-am muncit fizic.” Dupa 12 ani...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 45
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.