Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Crestinii martirizati in Afganistan sunt onorati in cadrul unui eveniment organizat in SUA

Adaugat la :  11.07.2019

Hannelie Groenwald, o doctorita din Africa de Sud i-a slujit pe cei din Afganistan impreuna cu familia ei timp de 11 ani. In noiembrie 2014, ea si alti doctori straini erau adunati impreuna, anticipand un atac din partea talibanilor. Si-a avertizat copiii, Jean-Pierre si Rodé: „Ziua de azi va fi foarte grea si nu voi putea fi cu voi sa va ajut, si nici tatal vostru nu va va putea ajuta. Dar Isus va fi acolo si va va ajuta sa treceti peste asta. El a promis ca nu ne va uita, nici nu ne va parasi”.

Hannelie nu s-a asteptat ca familia ei sa fie tinta atacului. In acea zi si-a pierdut sotul si cei doi copii adolescenti. Casa lor a fost arsa.

Familia Groenwald a fost comemorata pentru dorinta lor de a-L reprezenta pe Hristos intr-o situatie periculoasa. Ceremonia de onorare a martirilor a avut loc la sediul organizatiei „Voice of the martyrs” din Bartlesville, statul Oklahoma.

„Familia Groenwald, pe ai carei membri ii adaugam azi la memorialul martirilor, este un exemplu. Sper ca, intr-o buna zi, nepotii si stranepotii mei vor citi despre exemplul lor si vor ramane inspirati de ei”.

Familia Groenwald a slujit in Kabul impreuna cu o echipa internationala de crestini. John Weaver a facut parte din acea echipa.

„Stim cu totii ca, inainte cu o luna, Werner se afla la o conferinta si oamenii il intrebau daca riscul la care se supunea merita si daca era sigur ca trebuia sa ramana in Afganistan. Raspunsul lui, pe care il stim cu totii, era ca toti murim o singura data, asa ca ar fi bine sa murim pentru Isus”.

„Trebuie sa ne uitam la exemple ca cele de pe perete, la persoane care au platit pretul suprem si la cei care platesc zilnic un pret deoarece Il slujesc pe Domnul cu credinciosie. Familia Groenwald L-a slujit pe Domnul cu credinciosie. Hannelie este

singura supravietuitoare si crede ca a meritat sa mearga acolo. Ea considera ca sederea lor in Afganistan, precum si pretul platit, merita”.

Ceremonia de adaugare la lista martirilor a avut loc in 29 iunie, de Ziua martirului crestin care, conform traditiei crestine, marcheaza martirajul apostolului Pavel.

Hannelie: „Cred ca se afla in fata tronului lui Dumnezeu, Il lauda si I se inchina, Ii aduc glorie. Asteapta ca si eu sa temin alergarea”.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.