Criză politică în Israel!

Adaugat la :  27.11.2019

Aceste vești au venit în perioada în care Israelul se află deja în mijlocul unei crize politice majore. Emily Jones ne va spune mai multe detalii din Ierusalim.

Emily Jones, reporter: Pentru prima dată în istorie, Israelul nu are un lider anume, nu are un guvern. S-ar putea ca țara să fie nevoită să organizeze un al treilea tur de alegeri. Netanyahu și rivalul său, Benny Ganz, au încercat să formeze un guvern dar au eșuat după alegerile neconcludente din septembrie. Paralementul Israelului are la dispoziție 21 de zile să îl aleagă pe Netanyahu, pe Ganz sau să aleagă un al treilea candidat pentru funcția de prim-ministru.

Benny Gantz, liderul Partidului Abastru și Alb: Acestea sunt 21 de zile în care democrația israeliană este testată.

Emily Jones: În lipsa unui rezultat, țara va vota din nou, în luna martie.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 802 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri