Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Criza provocata in Mozambic de ciclonul Idai poate distruge viitorul copiilor

Adaugat la :  13.06.2019

Ciclonul Idai a maturat Mozambicul, Malawi si Zimbabwe, lasand in urma mari dezastre. Aproape 3 milioane de oameni au fost afectati. Sute de persoane au murit, iar numarul mortilor e in crestere.

Suntem in Beira, pe care ciclonul a distrus-o aproape complet. World Vision se afla la fata locului oferindu-le ajutor celor in nevoie.

Cand am venit in Beira pentru prima data, am ramas miscat vazand ce dificil era sa distribuim ajutoare. Aveam cele necesare, dar nu puteam ajunge la oameni. Singura solutie era sa zburam cu elicopterele.

Tocmai am ajuns in aceasta comunitate care a ramas izolata dupa ce a fost lovita de ciclonul Idai. E prima data cand primesc ajutor de cand au fost afectati de ciclon. Mii de familii au ramas izolate in regiune din pricina inundatiilor catastrofale. Zile la rand, multe familii au fost nevoite sa se agate de copaci sau sa stea pe acoperisuri, in timp ce asteptau sa primeasca ajutor.

Felismina a fost salvata de catre vecinii ei. I-au impins scaunul cu rotile pana a ajuns intr-un loc sigur dupa ce casa i-a fost distrusa de ciclon. Sotul ei a murit anul trecut. Se ocupa de cresterea a cinci copii de una singura.

Foarte multi copii, impreuna cu familiile lor, au fost devastati de acest dezastru si au nevoie urgenta de mancare si de adapost.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.