Cum se construiește o sukka Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  9.10.2020

În cartea Leviticul, Domnul poruncește poporului evreu să construiască corturi sau adăposturi improvizate și să locuiască în ele vreme de șapte zile. Înainte de COVID, Știrile CBN a mers într-o piață din Ierusalim cunoscută sub denumirea suk, pentru a observa cum se pregătesc oamenii de sărbătoare și de ce au nevoie pentru a construi o sukka într-un an fără coronavirus. Iată și ce mai puteți găsi pe platformele noastre de socializare. De Sukkot, Sărbătoarea Corturilor, Dumnezeu spune să se construiască o sukka, în care să se pună din cele patru specii și să se bucure înaintea Lui. Să vă spunem ce facem noi aici. Găsim în cartea Leviticul scris: În ziua întâi să luați poame din pomii cei frumoşi, ramuri de finici, ramuri de copaci stufoși și de sălcii de râu. Aceste lămâi mai diferite se numesc etrogi sau chitre, sunt citrice comestibile, dar nu e sezonul lor acum, și totuși, trebuie să alegem una care să nu aibă niciun defect, fiindcă e un fruct special pentru această sărbătoare. Acum, să construim o sukka. Vom construi o sukka. Să începem ! Chag Sameach ! Sărbători fericite !

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 348, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională