Danny Danon spune ca dreptul Israelului la teritoriu e unul intemeiat

Adaugat la :  9.05.2019

In timp ce presedintele Trump se pregateste sa prezinte planul sau de pace pentru israelieni si palestinieni, probabil luna viitoare, sub-secretarul general al ONU pentru afaceri politice si de pace a informat Consiliul de Securitate despre situatia palestinienilor. Ea a vorbit injurios despre Israel din cauza extinderii comunitatilor evreiesti din Iudeea si Samaria, dar ambasadorul Israelului la ONU, Danny Danon, spunea ca dreptul Israelului la teritoriu e unul intemeiat, avand patru stalpi, intre care si Biblia.

„Din cartea Geneza, la exodul evreilor din Egipt, la primirea Torei pe Muntele Sinai si incheierea legamantului lui Dumnezeu in Tara Sfanta Israel. Biblia prezinta o imagine coerenta. Intreaga istorie a poporului nostru si legatura noastra cu Eretz Israel incepe chiar aici.”

Danon spunea ca ceilalti trei piloni pe care sta dreptul Israelului la tara sa sunt istoria, dreptul international si urmarirea pacii si sigurantei.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 276 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri