De ce gândurile tale nu te reprezintă Dumnezeu vorbește! 1.12, cu Aurelian Barbu

Adaugat la :  4.12.2020

Tu nu ești suma gândurile tale. Ele nu te reprezintă în totalitate.

Deși ne place să credem că avem control asupra ce se întâmplă în mintea noastră, unele gânduri nu sunt ale noastre, ci vin de la Dumnezeu, de la diavolul, sau de la alți factori externi. Aurelian Barbu ne explică cum ne influențează războiul asupra minții noastre, povestindu-ne experiența personală și o reușită pe care a avut-o deoarece a ales să rămână în voia perfectă a lui Dumnezeu, nu în cea permisivă. Ascultă tot, e un mesaj scurt, dar complex, ce îți poate schimba viața în bine.

Intră aici pentru materiale asemănătoare: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

- pe canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)

Dacă vrei să urmărești canalul Alfa Omega TV, dar nu ai televiziune prin cablu, avem o veste bună pentru tine. Poți viziona canalul gratuit, pe internet, 24/24. Trebuie doar să accesezi acest link: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv