Descoperire istorica la Biserica Nasterii Domnului din Betleem

Adaugat la :  9.07.2019

Oficialitatile palestiniene au descoperit o fantana pentru botezuri din perioada bizantina in Biserica Nasterii Domnului din Betleem. Biserica a fost construita in secolul al patrulea. Se considera ca acesta a fost locul unde s-a nascut Isus. Fantana a fost descoperita in timpul unei renovari recente. Seful comitetului palestinian a spus despre aceasta descoperire ca este una minunata. El a spus ca nu se stie de ce a fost fantana acoperita si asezata in acest loc si de ce nu a fost mentionata in nicio carte de istorie.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 781 - 4 iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri