Descoperirea unei bazilici romane

Adaugat la :  9.06.2021

Arheologii au descoperit o bazilică romană antică în orașul israelian de coastă Așkelon. Aceste ruine au în jur de 2.000 de ani și ne dezvăluie detalii despre Israelul antic. Viața romanilor s-a desfășurat în jurul bazilicii. Aici s-au adunat cetățenii pentru a face afaceri și pentru distracție. Arheologii au mai găsit și un teatru roman în apropiere. Bazilica a fost distrusă de un cutremur în anul 262 e.n., însă acum arheologii israelieni lucrează la restaurarea ei pentru public.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 882, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională