Dezastru în Israel

Adaugat la :  7.05.2021

Primim știri triste din Israel. În jur de 50 de oameni au murit și mai bine de 150 de oameni au fost răniți după ce s-a creat panică printre participanții la un festival religios în Israel. Potrivit autorităților, acesta este unul dintre dezastrele civile cele mai grave din istoria țării. Festivalul cinstește un rabin din al doilea secol, care este îngropat pe Muntele Meron în partea de nord a Israelului. Dezastrul a vut loc după ce un număr mare de oameni a vrut să treacă printr-un pasaj îngust. Aceasta a fost prima întrunire religioasă de amploare după ce Israelul a ridicat aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 877, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională