Din istoria televiziunii, la Alfa Omega în obiectiv 04 iunie 2020

Adaugat la :  4.06.2020

Alfa Omega a fost înființată la câțiva ani după Revoluție. Ce însemna televiziunea atunci și cum arată programele azi? Istoria Alfa Omega include două dimensiuni: cea naturală și cea supranaturală. De ce contează acest fapt afli pe parcursul emisiunii curente.

Știință și creaționism. Istorie, cultură și civilizație. Discipline spirituale, muzică, limbi străine, desene, filme, reportaje, viața cotidiană. Urmărește ediția de azi a „Alfa Omega în obiectiv” pentru a descoperi cum definesc termenii de mai sus lucrarea media creștină.

Uită-te până la final. Vei afla ce materiale am mai pregătit pentru tine. Dintre ele amintim NOUA carte „Iminenta trezire din vremea sfârșitului”, de Ron Cantor (prezentatorul „Cuvânt din Sion”). Merită citită!

Putem continua producerea emisiunii datorită susținerii unor oameni ca tine. Mulțumim!

Mare este secerișul, puțin sunt lucrătorii. Fii o lumină. Și tu poți face o schimbare. Fii parte din lucrarea Alfa Omega. Roagă-te, donează: https://alfaomega.tv/proiecte