Distribuția de scaune cu rotile oferă speranța Evangheliei în Thailanda

Adaugat la :  20.05.2022

Namthan are paralizie cerebrală și hidrocefalie. Ea nu poate merge și nici măcar să stea singură și are un implant permanent în creier. Crescuți budiști, părinții lui Namthan credeau că o karma nefericită a cauzat handicapul lui Namthan. Dar când Joni și Prietenii i-au adus lui Namthan un scaun cu rotile prin programul Wheels for the World, familia lui Namthan a aflat adevărul: Namthan nu este blestemată, ci binecuvântată, creată și iubită de Dumnezeu. Când Namthan și-a primit scaunul cu rotile, părinții ei au auzit Evanghelia și au privit dragostea lui Hristos în acțiune. Acum, în loc să se întindă pe spate, Namthan stă drept, bucurându-se de noua ei mobilitate. Prin Joni și Prieteni, familia lui Namthan a experimentat acceptarea și demnitatea în Hristos.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.