Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Dumnezeu transforma familiile din Bostwana

Adaugat la :  22.06.2019
Vizualizari :  8
+ Add To

Datorita copiilor care vin la biserica, Dumnezeu va schimba viata locuitorilor din satul Serinane. Oamenii din acest sat au nevoie de Dumnezeu, au nevoie de Cuvantul Sau. Cand ma plimbam prin aceasta comunitate, observam cum copiii erau respinsi si neglijati, parasiti de parinti.

Ma numesc Bathusi Ruth Tonoko. Ne aflam in satul Serinane. Aici am pus bazele bisericii cu ajutorul copiilor. La inceput, oamenii din acest sat nu erau deschisi sa primeasca Evanghelia. Aici nu sunt locuri de munca si se consuma prea mult alcool, din aceasta cauza existand foarte multa opresiune, iar eu ma confrunt cu multe provocari.

Insa schimbarea a aparut atunci cand am distribuit cutii cu cadouri. Aceasta actiune a avut un impact major. Am vazut ca Isus le-a dat speranta acestor copii. Dupa distribuirea cadourilor, multi copii si-au dedicat viata lui Isus, urmand apoi programul de ucenicizare The Greatest Journey.

Am decis sa predau programul The Greatest Journey fiindca mi-am dat seama ca majoritatea copiilor nu au parte de iubire acasa. Cred ca numai Isus le poate oferi speranta locuitorilor din Serinane.

Programul The Greatest Journey are un impact major deoarece prezinta Cuvantul lui Dumnezeu. Acesta ii ajuta pe copii sa-si deschida inimile si mintea.

Am decis sa particip la cursul The Greatest Journey fiindca voiam sa aflu mai multe despre Isus. Vreau sa-L urmez pe Isus fiindca El e minunat.

Dumnezeu face o treaba extraordinara prin programul The Greatest Journey. Cei de la Operation Christmas Child ma ajuta si ma sustin in lucrarea mea.

Iehova, Iti multumim ! Iti preamarim numele astazi ! Dumnezeule Atotputernic, Tata, ne inchinam Tie. Iehova, Tie Iti dam toata slava.

Speranta mea pentru aceasta comunitate in lunile urmatoare e sa vad oameni mantuiti care sa-L slujeasca pe Dumnezeu din toata inima. Viata mi s-a schimbat deoarece am vazut cum acesti copii si-au dedicat vietile lui Dumnezeu de la o varsta frageda. Cred ca ei le vor aduce lumina si speranta parintilor lor.

Datorita impactului avut de cadourile primite de copii, le sunt recunoscatoare celor de la Samaritans Purse ! Le multumesc si celor de la Operation Christmas Child.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Muzeul Bibliei din Washington, D.C. a deschis o noua expozitie care va scufunda vizitatorii din lumina in intuneric...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 197

Timp de secole, ei au trait in pesteri si in copaci si au vanat in jungla. Este vorba de un trib dintr-o parte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Un lider de inchinare de la Bethel Music spune ca acum opt ani a scris un cantec care a pregatit drumul pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 297

In Hong Kong, tineri protestatari furiosi au vandalizat sediul parlamentului tarii. Acest eveniment a avut loc dupa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 259

O familie care a ales scolirea acasa a primit custodia copiilor dupa ani de procese. Dirk si Petra Wunderlich se lupta...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 117

Evanghelistul Luis Palau se lupta cu cancerul, insa acum cateva zile el a predicat Evanghelia sutelor de mii de oameni...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1989

Orphans Promise in Brazilia ofera la mai bine de 25 de copii care provin dintr-un mediu dezavantajat oportunitatea de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 114

Biblia ne spune sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului. Un grup a transformat acest mesaj intr-o miscare globala care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 613

Un arheolog israelian a descoperit ramasitele unui altar care dateaza de pe vremea Genezei, cand primul om a inceput...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2781

Teen Challenge este o organizatie care deruleaza programe suport pentru persoanele cu dependente fata de droguri....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.