Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Dumnezeu transforma familiile din Bostwana

Adaugat la :  22.06.2019
Vizualizari :  8
+ Add To

Datorita copiilor care vin la biserica, Dumnezeu va schimba viata locuitorilor din satul Serinane. Oamenii din acest sat au nevoie de Dumnezeu, au nevoie de Cuvantul Sau. Cand ma plimbam prin aceasta comunitate, observam cum copiii erau respinsi si neglijati, parasiti de parinti.

Ma numesc Bathusi Ruth Tonoko. Ne aflam in satul Serinane. Aici am pus bazele bisericii cu ajutorul copiilor. La inceput, oamenii din acest sat nu erau deschisi sa primeasca Evanghelia. Aici nu sunt locuri de munca si se consuma prea mult alcool, din aceasta cauza existand foarte multa opresiune, iar eu ma confrunt cu multe provocari.

Insa schimbarea a aparut atunci cand am distribuit cutii cu cadouri. Aceasta actiune a avut un impact major. Am vazut ca Isus le-a dat speranta acestor copii. Dupa distribuirea cadourilor, multi copii si-au dedicat viata lui Isus, urmand apoi programul de ucenicizare The Greatest Journey.

Am decis sa predau programul The Greatest Journey fiindca mi-am dat seama ca majoritatea copiilor nu au parte de iubire acasa. Cred ca numai Isus le poate oferi speranta locuitorilor din Serinane.

Programul The Greatest Journey are un impact major deoarece prezinta Cuvantul lui Dumnezeu. Acesta ii ajuta pe copii sa-si deschida inimile si mintea.

Am decis sa particip la cursul The Greatest Journey fiindca voiam sa aflu mai multe despre Isus. Vreau sa-L urmez pe Isus fiindca El e minunat.

Dumnezeu face o treaba extraordinara prin programul The Greatest Journey. Cei de la Operation Christmas Child ma ajuta si ma sustin in lucrarea mea.

Iehova, Iti multumim ! Iti preamarim numele astazi ! Dumnezeule Atotputernic, Tata, ne inchinam Tie. Iehova, Tie Iti dam toata slava.

Speranta mea pentru aceasta comunitate in lunile urmatoare e sa vad oameni mantuiti care sa-L slujeasca pe Dumnezeu din toata inima. Viata mi s-a schimbat deoarece am vazut cum acesti copii si-au dedicat vietile lui Dumnezeu de la o varsta frageda. Cred ca ei le vor aduce lumina si speranta parintilor lor.

Datorita impactului avut de cadourile primite de copii, le sunt recunoscatoare celor de la Samaritans Purse ! Le multumesc si celor de la Operation Christmas Child.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Un proiect rutier se desfasoara in Ierusalim, insa nu in scopul fluidizarii traficului rutier. Arheologii descopera...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In timp ce tensiunile dintre SUA si Iran continua sa creasca, premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca biserica avand cea mai mare crestere din lume e cea din Iran, insa chiar asa stau...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Arheologii sunt de parere ca au gasit locul precis unde David s-a ascuns de regele Saul. Haideti sa ne amintim putin...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum trei ani, arheologii care faceau sapaturi in Israel spuneau ca au sapat intr-un cimitir filistean pentru prima...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 10

O fetita de noua ani dintr-o familie budista se temea de duhuri. Dar, dupa ce a vizionat un episod din Cartea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

A crescut in mod alarmant numarul de atacuri impotriva bisericilor din Franta. Multi se preocupa pentru viitorul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 156

Un pastor chinez si familia sa vorbesc despre persecutia cu care s-au confruntat din partea guvernului chinez....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 115

Sute de femei si fete din comunitatea crestina din Pakistan au fost vandute in China ca sotii in ultimele luni. Tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Papa Francisc a tinut un serviciu special pentru a chema oamenii la rugaciune pentru imigranti. Serviciul a fost tinut...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 38
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.