E momentul să fim curajoși Charles Stanley

Adaugat la :  27.03.2020

Ce mesaj are Dumnezeu pentru noi în această perioadă dificilă cu care ne confruntăm ?

Avem responsabilități față de guvern, față de doctorii care ne ajută și suntem responsabili și înaintea Dumnezeului Atotputernic. Așa că haideți să cercetăm

Cuvântul Domnului pentru îndrumare și confirmare !

Unul dintre primele versete pe care vreau să-l citez e Psalmul 103:19:

Domnul Și-a așezat scaunul de domnie în ceruri și domnia Lui stăpânește

peste tot.

Asta înseamnă că Dumnezeu e în controlul situației actuale. El știa de asta înainte de a se întâmpla, cunoaște motivul pentru care se întâmplă și știe și cât va dura totul.

Întrebarea e cum răspundem la ceea ce a permis Dumnezeu să se întâmple acum în țara noastră ? Nu e momentul să ne temem, ci trebuie să fim curajoși.

Țin minte când a izbucnit al Doilea Război Mondial, iar eu aveam 9 ani. Îmi amintesc cum au reacționat oamenii. De cele mai multe ori, răspundeau cu teamă, iar, la scurt timp, oamenii au început să se roage, să fie încrezători, curajoși și să creadă că vom câștiga. Noi vom câștiga și această bătălie !

Însă acum trebuie să vedem care sunt instrucțiunile lui Dumnezeu pentru noi, credincioșii...

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/