E timpul pentru o noua miscare de trezire spirituala - spune un lider CFAN

Adaugat la :  5.06.2019

Au trecut aproape 25 de ani de la Miscarea de trezire spirituala de la Bronswille si de la Revarsarea de la Pensacola. Acele micari de trezire au durat ani de zile si au avut loc manifestari supranaturale ale Duhului Sfant care au atins milioane de oameni care, la randul lor, au contribuit la raspandirea lor in intreaga lume. Lucrarea Christ For All Nations cere lui Dumnezeu sa intervina din nou. Evanghelistul Daniel Kolenda a spus Stiirlor CBN ca, in ciuda faptului ca a scazut numarul oamenilor care merg la biserica si care resping religia, el crede ca acesta este momentul pentru o miscare de trezire spirituala.

Daniel Kolenda, CFAN: Sunt de parere ca situatia se va schimba. Avem nevoie de o revarsare mai ampla a Duhului Sfant si cred ca acum este momentul. Dumnezeu este pregatit sa intervina, iar noi simtim asta in duh si suntem pregatiti sa actionam, in numele lui Isus.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 777 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri