Ekklesia Alfa Omega în obiectiv, 10 septembrie 2020

Adaugat la :  14.09.2020

De la originea universului la sensul vieții, în ediția de azi abordăm o multitudine de subiecte importante pentru fiecare dintre noi. Cum am apărut și de ce? Ce vrea Dumnezeu de la om? Dar de la persoana credincioasă? Urmărește emisiunea pentru răspunsuri la întrebările de mai sus și pentru a afla ce se mai întâmplă în lume și la Alfa Omega. Nu suntem doar canal de televiziune, deși e partea principală a activității noastre, așa că uite unde ne mai poți găsi:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAl...

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGw...

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-om...

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte