Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

ELLEL Ministries România ajută bisericile în lucrarea de ucenicizare și vindecare

Adaugat la :  22.11.2019

Ucenicizarea este unul dintre aspectele esențiale pentru viața unui credincios care este chemat să împărtășească Vestea Bună cu alți oameni. Preocuparea bisericilor evanghelice pentru ucenicizare este destul de scăzută, dar sunt organizații care slujesc în această direcție.


Ellel Ministries, fondată în urmă cu peste 30 de ani în Anglia, este o lucrare de ucenicizare și vindecare.


David Moza, director, Ellel Ministries România: De acolo s-a răspândit, iar acum se află în mai bine de 40 de țări și aduce beneficii, aducându-L pe Domnul Isus în viața fiecăruia dintre noi. Acesta este și scopul lucrării și a cursurilor pe care le facem acum în România. Aducem adevărul lui Dumnezeu și inima lui Dumnezeu aproape de inima fratelui, a sorei noastre ca integrând pe Hristos și adevărurile Lui tot mai mult în viața noastră, această viață să fie în asemănare cu Hristos și asta aduce, de fapt, vindecare și restaurare.


Cristina Feru, Ellel Ministries România: E o lucrare complementară pentru ceea ce se întâmplă în biserici. Iar oamenii, de câte ori vin în mediul acesta, se întreabă: „Oare de ce nu am știut aceste lucruri mai demult, că mi-ar fi schimbat mult viața?”


În cadrul organizației sunt diferite programe care pot fi parcurse de credincioși. Ei pot primi vindecare si restaurare în duh, suflet şi trup, şi pot fi echipaţi pentru a sluji altora în bisericile locale.


David Moza, director, Ellel Ministries România: Cu alte cuvinte, mintea noastră, voința noastră, emoțiile noastre, alegerile noastre să fie toate în aliniament cu adevărul sau cu voia Domnului nostru Isus Hristos. Pe măsură ce noi suntem în ascultare de El, care de fapt este ucenicizare, ne transformăm în asemănare cu El, pe măsura aceasta viața noastră este tot mai pusă în ordine și asta înseamnă vindecare.


Stelian Pele, Ellel Ministries România: Mi s-a dat de înțeles că nu trebuie să aștept până să fiu perfect ca să mă pun să fac ceva cu viața mea. Nu trebuie să aștept până o să reușesc să-mi pun toate lucrurile în ordine.


Şcoala Modulară cuprinde o serie de cursuri de instruire destinate creştinilor născuţi din nou, care sunt interesaţi de slujirea de ucenicizare şi vindecare.


Ioana Popa, Ellel Ministries România: Ellel pentru mine a însemnat, și încă înseamnă, restaurare, viață din abundență și o nouă șansă. Ceea ce nu am găsit în alte locuri, căutând am găsit aici și a fost o transformare reală.


Beni Rusu, participant, Timișoara: În biserică nu se discută neapărat despre lucrurile astea la nivel atât de profund. Asta e diferența dintre Ellel și lucrarea bisericii. Cred că aici e o aprofundare a lucrării de eliberare, respectiv lucrarea de vindecare prin eliberare.


Participanții aprofundează Cuvântul lui Dumnezeu și au experiențe practice astfel încât viețile lor sunt schimbate.


Laura Grama, participantă, Timișoara: Ce m-a ajutat a fost să înțeleg altfel oamenii, pentru că la scurt timp după ce am terminat școala și tabăra de vară am slujit, chiar dacă slujba mea nu e de consiliere, dar am slujit în consiliere într-o tabără de adolescenți, lucru care m-a ajutat foarte mult și în slujirea oamenilor. Și m-a ajutat foarte mult și în viața mea privată.


Nicolae Gimon, participant, Arad: E o schimbare destul de mare. Eram foarte iute, tip „benzină” pentru că un-doi explodam, dar Dumnezeu a lucrat foarte mult și încă mai este de lucrat, însă schimbarea merge pas cu pas și mergem înainte. Dumnezeu lucrează. Plus problemele de sănătate pe care Dumnezeu le-a rezolvat.


Gabriela Vujdea, participantă, Timișoara: În cadrul consilierii la Ellel am putut să-mi deschid inima. Am fost încurajată pentru că am avut acel mediu de familie în care am putut să mă deschid. Am avut parte de vindecare interioară de anumite răni și lucruri de care nu mi-am dat seama că au contribuit la o împovărare și apăsare peste viața mea și m-au împiedicat să intru în destinul pe care Dumnezeu l-a pregătit pentru viața mea.


Scopul Ellel Ministries este ca lucrarea de ucenicizare şi vindecare să fie practicată în bisericile locale, sub o acoperire spirituală şi sub o autoritate locală.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.