Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Este Arabia Saudită pregătită pentru un acord de pace? Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Israelul a semnat recent acorduri istorice cu Emiratele Arabe Unite și cu Bahrain. Acum mulți se întreabă dacă Arabia Saudită va fi următoarea țară care va semna Acordul Avraam. Secretarul de Stat al Statelor Unite, Mike Pompeo s-a întâlnit cu omologul său saudit și a îndemnat regatul să-și reglementeze relațiile cu Israelul.

Mike Pompeo: Sperăm că și Arabia Saudită își va normaliza relațiile și vrem să le mulțumim pentru contribuția pe care au avut-o până acum la succesul Acordurilor Avraam.

Emily Jones: Regatul Saudit și-a exprimat în mod public frustrarea față de liderii palestinieni și recent și-a deschis spațiul aerian pentru avioanele israeliene.

Joel Rosenberg: Sunt de părere că ne apropiem de un deznodământ important, de normalizare, de semnare a unui acord de pace între regatul Arabiei Saudite și Israel. Știu că mulți consideră că această părere este prematură și exagerată, însă eu cred că se va semna acest acord.

Emily Jones: Potrivit experților, regatul va avea nevoie de ceva timp pentru a reglementa pe deplin relația cu Israel, deoarece este locul unde a apărut islamul și găzduiește locașurile cele mai sfinte ale islamului. De asemenea, trebuie să ia în considerare modul în care acest acord de pace poate afecta lumea musulmană în general.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.