Eu sunt Patrick - Povestea epică a Sfântului Patrick

Adaugat la :  6.12.2019

În martie 2020, CBN va prezenta povestea epică a Sfântului Patrick. Această producție a fost filmată în Irlanda. Actorul principal este John Rhys-Davies care a jucat și în Stăpânul Inelelor. Urmăriți trailerul!

Subtitrare: Nu s-a datorat harului meu, ci lui Dumnezeu care m-a luat în stăpânire și i-a înfruntat pe toți ca să pot veni în Irlanda să propovăduiesc Evanghelia. Părerea preconcepută despre Sf. Patrick e greșită.

LUAT DIN CASA LUI

Irlanda era țara barbarilor, la capătul pământului.

Mergi, băiete !

Este robie pe viață.

Patrick!

Trebuie să mergi în țara natală.

CĂLĂUZIT DE DUMNEZEU

O EVADARE MIRACULOASĂ

Patrick!

Trăiești! Trăiești!

DOAR PENTRU A FI CHEMAT ÎNAPOI

L-a îngrozit chemarea de a se întoarce în Irlanda. Acestui om i s-a cerut mult.

Patrick, nu trebuie să se întâmple așa.

Este voia lui Dumnezeu!

Mergeți în lume și vestiți Evanghelia.

Care dintre voi a primit chemarea?

De ce și-ar pune în pericol viața pentru niște dușmani care nu Îl cunosc pe Dumnezeu ?

Oamenii au crezut că această misiune este o faptă nesăbuită, că eforturile sale de a creștiniza Irlanda au fost sortite eșecului.

Spune-ne secretul pe care îl știi despre Patrick.

Trecutul ne poate bântui.

URMĂRIȚI CĂLĂTORIA

DE LA OM LA SFÂNT

Luați-l!

SCLAV